Hotel St. Bruno na Mazurach powstał w historycznym zamku krzyżackim, zbudowanym w XIV wieku. Został on odrestaurowany i przystosowany do wizyt nawet najbardziej wymagających Gości. Budowla wielokrotnie zmieniała swój charakter oraz przeznaczenie, zanim przemieniła się w luksusowy hotel Spa. Zamek początkowo służył Krzyżakom jako twierdza obronna, z biegiem czasu zamienił się w myśliwską renesansową rezydencję dla polskich książąt. W drugiej połowie XIX wieku stać się siedzibą dowódców słynnej Twierdzy Boyen.
Wypoczynkowi na Mazurach sprzyjają starannie zaprojektowane wnętrza oraz specjalne udogodnienia Hotelu St. Bruno. Znajdziemy w nim także doskonałą kuchnię, a restauracja Restauracja Biblioteka przygotowuje pyszne specjały, które idą w parze z kameralną atmosferą. Wielbiciele relaksu mogą wypoczywać w hotelowym Spa z basenem, jacuzzi oraz sauną, które pozwalają odprężyć ciało i umysł. Kameralna atmosferze sprzyja wypoczynkowi, dbając jednocześnie o zmysł estetyczny
przybywających Gości.
GALERIA
NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE
Medi.SPA w Hotelu St.Bruno
Miejscem w którym Goście mogą zregenerować ciało i pobudzić zmysły jest Medi.SPA w Hotelu St. Bruno. Szeroka gama zabiegów, dostosowana jest do indywidualnych potrzeb i preferencji Klientów. 4-gwiazdkowy Hotel St. Bruno, w którym mieści się Medi.SPA,
to wyjątkowe miejsce na Mazurach. Niepowtarzalne położenie oraz wspaniała przyroda zachęcają do aktywności fizycznej. Pragniemy,
aby każdy nasz Gość wyjeżdżał z Medi.SPA zrelaksowany i wypoczęty.
Konferencje
Zajmujemy się profesjonalną organizacją imprez integracyjnych na Mazurach, a dokładnie w Giżycku. Organizując firmowe spotkania
i wydarzenia zapewniamy różnorodny sprzęt: żaglówki, motorówki, statki, quady, auta terenowe, balony i wiele innych. Korzystamy tylko z doświadczonych firm zapewniających Państwa pracownikom bezpieczeństwo oraz maksimum zabawy. Naszym sztandarowym produktem (jako, że posiadamy własny port) jest rekreacja i integracja związana z wodą. Udostępniamy jednostki pływające - żaglówki, skutery wodne a także statki, które mogą pomieścić na swoim pokładzie do 140 osób wraz z cateringiem.
Restauracja Biblioteka
Lokalnie poukładane smaki
Szefem kuchni Restauracji Biblioteka jest Łukasz Siemaszko, związany z branżą gastronomiczną od 13 lat. Stawia On na tradycyjną kuchnię Polską, a przede wszystkim regionalną. Potrawy przygotowywane są z produktów lokalnych i sezonowych. Doskonała organizacja pracy oraz sumienność i zaangażowanie przekłada się na jakość i wygląd potraw. Smak, zapach i wygląd to klucz do sukcesu.
Oferty Specjalne
Hotel St. Bruno****
Boże Narodzenie 2024 w Hotelu na Mazurach – spędź rodzinne święta
Boże Narodzenie min. 3 noce:
Noclegi w pokoju w butikowym stylu
Świąteczne śniadania w formie bufetu oraz stacje live-cooking i prosecco podczas świąt i specjalne dania dla dzieci
Obiadokolacje w formie bufetu obfitości z napojami
Słodki upominek na powitanie dla dzieci